Chaletoverzicht

z.g.a.n. chalet te koop Rozenhof 119 VERKOCHT OVB

 

Omschrijving

Een van de mooiste chalets op recreatiepark Heezerenbosch, met vrij uitzicht over de speelvelden en strandbad. Te koop wegens emigratie.

Dit unieke L-chalet is gesitueerd op een ruime kavel met aan de voorzijde een mooie aangelegde tuin vol bloeiende heesters en planten. Aan de achterzijde bevindt zich een royale oprit waarop ruim voldoende plaats is voor 2 auto’s. Hier staat tevens de onderhoudsvriendelijke fietsenschuur. Op de afscheiding naar de achterburen staat een hoog, in zwart uitgevoerd onderhoudsvrij, met Hedra begroeid, gaashekwerk, zodat u ook aan de achterzijde van het chalet van uw privacy kunt genieten.

Het chalet heeft de algemene toegangsdeur ook aan de achterzijde, zodat men vanaf de oprit zo naar binnen kan lopen.

De buitenkant van het chalet is geheel voorzien van een lichtgrijs-donkergrijs gemeleerde, hoogwaardig en onderhoudsvrije kunststof wandbekleding. In combinatie met het gebruik van antraciet kunststof raam en deurkozijnen, geeft dit het chalet het uiterlijk van een een luxe bungalow.

Aan de voorzijde van het chalet is een prachtige, geheel in glas uitgevoerde tuinkamer geplaatst, van het gerenommeerde merk Verasol. Deze solide overkapping is tevens voorzien van glazen schuifwanden, led verlichting en elektrisch te bedienen onderdakzonwering, eveneens van het merk Verasol.

Via de extra brede schuifpui betreed u de woonkamer en keuken.

Het interieur van het chalet bestaat uit een sfeervolle woonkamer met volop daglicht.
Plooigordijnen voor de schuifpui. En voor de, vanaf de vloer opgetrokken hoge ramen, 
maatwerk bottom-up top-down Veneta plisségordijnen.

De greeploze, in antraciet uitgevoerde open keuken bestaat uit een royaal houten werkblad, in U-vorm, met een gas-op-glas kookplaat. Daaronder twee carrousel hoekkasten, grote laden en vaatwasser. In een afzonderlijk geplaatste kastenblok, dat van vloer tot plafond meet, zijn een ruime koelkast, diepvries en combi oven-magnetron verwerkt.

Keuken en huiskamer zijn voorzien van inbouw dimbare ledverlichting.

De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het chalet, eveneens met vrij uitzicht, en heeft 2 openslaande draai-kiep ramen, ook deze zijn voorzien van maatwerk bottom-up top-down Veneta plisségordijnen.

Een grote Goossens maatwerk zweefdeur hanglegkast biedt maximale opbergcapaciteit.

In een tweede, kleinere slaapkamer met draai-kiepraam staat een 80x200cm bed met praktisch onderschuifbed voor eventuele logees. In deze kamer zijn hoge opbergkasten tegen de wand gemonteerd, en in een vaste kast is de HR combi-verwarmingsketel weggewerkt.

Er is tevens een apart toilet met afzuiging op timer, en een luxe afgewerkte badkamer met

ruime douche, prachtig badkamermeubel met 2 hoge wandkasten, en hoge radiator met geïntegreerd handdoekenrek. De wanden van zowel toilet als badkamer zijn afgewerkt met watervaste betonlook panelen.

In een afzonderlijke wasruimte met draai-kiepraam zijn aansluitingen voor een wasmachine en wasdroger. Hier hangt ook de uitgebreide groepenkast voor alle elektra.

Afmetingen:  L-chalet: 12 x 8 mtr.  Tuinkamer: 7.5 x 3.5mtr.

Huiskamer: 8 x 4mtr.   Slaapkamer: 4 x 4mtr.  Oprit: 3.20 x 15mtr.

Het gehele chalet is voorzien van vloerverwarming met draadloze thermostaat, ook bedienbaar op afstand via wifi.

Een vaste KPN aansluiting voor tv en internet, en tevens vaste water en gas aansluiting

Doordat bij de bouw een extra isolatiepakket is toegepast in zowel dak, wanden en vloer, is dit chalet optimaal geïsoleerd tegen koude en warmte.

Overname van de gehele in nieuwstaat verkerende inboedel is bespreekbaar.

 

Kenmerken

StatusNieuw
 

Vraagprijs

€ 145.000,-
 
 
Chaletoverzicht